DiétABC Táplálékallergiások és Diétázók Szaküzlete

 

Dietetikus tanácsadás

DiétABC Táplálékallergiások és Diétázók Szaküzlete 

DiétABC Táplálékallerigások és Diétázók információs portál

DiétABC táplálékallergiások és diétázók receptvideói

DiétaTipp Dietetikus tanácsadás on-line vagy személyesen

Ha elakad Olvassaelolvassa el alábbi képes útmutatónkat.Olvassael!!20 ezer Ft felett a szállítási költséget átvállaljuk!!

 
 Keresés 
 
  csökk. szénhidrát
 diabetikus-ikon
  gluténmentes
 diabetikus-ikon
  fehérjeszegény
További szűrési lehetőségek
búzamentes
élesztőmentes
étrendkiegészítő
kukoricamentes
mogyorómentes
paleo
reform termék
rizsmentes
tartósító és mest.szín.mentes
gluténmentes búzakeményítővel
kalóriaszegény
koleszterinmentes
laktózmentes
nátrium szegény áru
bio termék
szójamentes
tejmentes
tojásmentes
weben nem vásárolható
 CSAK KOSÁRBA RAKHATÓ
 Kulcsszó:  Árucsoport:
Frissít

Rendezés: Lista hossza: Nézet:
 ««  |  «  [2 tétel, 1/1. oldal]  »  |  »» 
BROLL GLUTÉNMENTES KENYÉRLISZT 500 G BROLL GLUTÉNMENTES KENYÉRLISZT 500 G
gluténmentes, tojásmentes, laktózmentes, búzamentes, tejmentes

Összetevők: natív kukoricakeményítő és burgonyakeményítő, módosított tápióka és burgonyakeményítő, rizsliszt, dextróz, növényi rostok(citrus és burgonya), zsírsavak mono- és diacetil borkősav észterei, só, sűrítő anyagok: xantán gumi, guar, karragén.

Elkészítés:

Kenyérsütő gépben: 500g liszt, 2 és negyed csésze víz(550g), 1tk cukor(5g), 2tk só(5g), 1tk száraz élesztő(5g). Minden összetevőt keverjünk össze, válasszuk a gluténmentes programot.

Hagyományos sütőben: 250g liszt, 1 csésze víz(250ml), 1 tk száraz élesztő (5g), 1 ek olaj (10ml), 1tk só(2,5g), 1/2 tk cukor (2,5g). A víz kivételével mindent keverjünk össze. A vizet melegen adjuk hozzá és gyúrjuk, amíg nem kapunk egy sima állagú tésztát. Tegyük kizsírozott tepsibe és meleg helyen kelesszük, amíg megnő a duplájára.

Kb. 30 perc - 200 C fokos sütőbe tesszük. Hogy elkerüljük a kiszáradást, a sütő aljára tegyünk egy tűzálló tálba vizet. 10 perc után vegyük le a hőfokot 180 C fokra és süssük 40 percig.

Kizsírozott formába tesszük, majd 180C fokos előmelegített sütőben 35-40 percig sütjük. Hagyjuk kihülni.

Átlagos tápérték 100g termékben:

Energia: 1553,2kJ/344,2kcal

Zsírok: 0,2g

Telített zsírok: 0,1g

Szénhidrát: 84g

Cukortartalom: 2g

Fehérje: 1,5g

Nátrium: 1g

Étkezési rostok: 2g

Forgalmazó: Mono-Food Kft.

1106 Budapest, Fehér út 10.

Nettó tömeg: 500g

 

645 Ft
kosárba
BROLL GLUTÉNMENTES KENYÉRLISZT LÉDIG BROLL GLUTÉNMENTES KENYÉRLISZT LÉDIG
gluténmentes, laktózmentes, tojásmentes, tejmentes

Összetevők: natív kukoricakeményítő és burgonyakeményítő, módosított tápióka és burgonyakeményítő, rizsliszt, dextróz, növényi rostok(citrus és burgonya), zsírsavak mono- és diacetil borkősav észterei, só, sűrítő anyagok: xantán gumi, guar, karragén.Elkészítés:

Kenyérsütő gépben: 500g liszt, 2 és negyed csésze víz(550g), 1tk cukor(5g), 2tk só(5g), 1tk száraz élesztő(5g). Minden összetevőt keverjünk össze, válasszuk a gluténmentes programot.

Hagyományos sütőben: 250g liszt, 1 csésze víz(250ml), 1 tk száraz élesztő (5g), 1 ek olaj (10ml), 1tk só(2,5g), 1/2 tk cukor (2,5g). A víz kivételével mindent keverjünk össze. A vizet melegen adjuk hozzá és gyúrjuk, amíg nem kapunk egy sima állagú tésztát. Tegyük kizsírozott tepsibe és meleg helyen kelesszük, amíg megnő a duplájára.

Kb. 30 perc - 200 C fokos sütőbe tesszük. Hogy elkerüljük a kiszáradást, a sütő aljára tegyünk egy tűzálló tálba vizet. 10 perc után vegyük le a hőfokot 180 C fokra és süssük 40 percig.

Kizsírozott formába tesszük, majd 180C fokos előmelegített sütőben 35-40 percig sütjük. Hagyjuk kihülni.

Átlagos tápérték 100g termékben:

Energia: 1553,2kJ/344,2kcal

Zsírok: 0,2g

Telített zsírok: 0,1g

Szénhidrát: 84g

Cukortartalom: 2g

Fehérje: 1,5g

Nátrium: 1g

Étkezési rostok: 2g

Forgalmazó: Mono-Food Kft.

1106 Budapest, Fehér út 10.

 

559 Ft
alerticon
A feltüntetett árak az áfát tartalmazzák!
Összes táplálékallergia termékünk egy lapon
Oldaltérkép
Barbara Bezgluten Biopont Canderel Finax
Glutenix Kenyérvarázs Mester
Mogyi Sanavi Schar Sváb The Bridge