DiétABC Táplálékallergiások és Diétázók Szaküzlete

 

DiétABC Táplálékallergiások és Diétázók Szaküzlete 

DiétABC Táplálékallerigások és Diétázók információs portál

DiétABC táplálékallergiások és diétázók receptvideói

Bezgluten termékek magyarországi nagykeredelme

Ha elakad Olvassaelolvassa el alábbi képes útmutatónkat.Olvassael!!20 ezer Ft felett a szállítási költséget átvállaljuk!!

 
 Keresés 
 
  csökk. szénhidrát
 diabetikus-ikon
  gluténmentes
 diabetikus-ikon
  fehérjeszegény
További szűrési lehetőségek
búzamentes
élesztőmentes
étrendkiegészítő
kukoricamentes
mogyorómentes
paleo
reform termék
rizsmentes
tartósító és mest.szín.mentes
gluténmentes búzakeményítővel
kalóriaszegény
koleszterinmentes
laktózmentes
nátrium szegény áru
bio termék
szójamentes
tejmentes
tojásmentes
weben nem vásárolható
 CSAK KOSÁRBA RAKHATÓ
 Kulcsszó:  Árucsoport:
Frissít

Rendezés: Lista hossza: Nézet:
 ««  |  «  [7 tétel, 1/1. oldal]  »  |  »» 
GLUTENNO GLUTÉNMENTES LISZTKEV.ALBA F.CIPÓ GLUTENNO GLUTÉNMENTES LISZTKEV.ALBA F.CIPÓ
gluténmentes, búzamentes, kukoricamentes, tojásmentes, laktózmentes, tejmentes, szójamentes

Összetevők: burgonyakeményítő, tápiókaliszt, rizsliszt, cirokliszt, barna rizsliszt, sűrítőanyag (xantán, guarmagliszt), növényi rost, antioxidáns (aszkorbinsav)FACTS

Átlagos tápérték 100 g-ban:
Energiatartalom (Kcal/KJ) 332/1409
Fehérje 3,2 g
Szénhidrát 79,7 g
Ebből cukor 0,1 g
Zsír 0,1 g
Ebből telített zsírsavak 0,1 g
Só 0,9 g
Élelmi rost 1,1 g

Hogyan használjuk?
1. Keverőtálba szórunk 1 tasak gluténmentes lisztkeveréket, és elkeverünk benne 1 teáskanál szárított élesztőt, 1 teáskanál cukrot és 1 csapott teáskanál sót.
2. Egy kancsóban elhabarunk 1 tojást 2 dl vízzel és 1 evőkanál olajjal. (Tojásérzékenység esetén a tojás elhagyható).
3. Ezt a folyadékot a liszthez öntjük, és simára keverjük. Sűrű nokedlitésztát kapunk. Letakarjuk, és meleg helyen kelni hagyjuk ½-1 órán keresztül.
4. Előmelegítjük a sütőt 230 fokra. A megkelt tésztát vizes spatulával átfordítjuk egy sütőpapírral bélelt tepsire, és vizes kézzel elsimítjuk a felületét. A tetejére spatulával egy kereszt alakú bevágást készítünk, aztán a tepsit betesszük a forró sütőbe.
5. A sütő hőfokát azonnal levesszük 210 fokra, és 40-45 perc alatt megsütjük a kenyeret.
6. A ropogósra sült kenyeret áttesszük egy rácsra. Kevés hideg vízzel megspricceljük, így lesz kicsit cserepes a héja. Csak akkor vágjuk fel, ha már teljesen kihűlt. Jó étvágyat hozzá!
Sokféle péksütemény, palacsinta, tésztaféle és sütemény is készíthető belőle.


További receptek, videók és sok hasznos infó:  www.glutenno.hu


Felhasználható 2 db kb. 430 g-os cipóhoz

A Glutenno liszteket több év kutatás után alkottuk meg azért, hogy a gluténérzékenyeknek ne kelljen lemondaniuk a finom kenyér élményéről.
Keverékeink minden összetevője gondosan ellenőrzött, a gyártás és a csomagolás is szigorúan gluténmentes körülmények között történik.
Lisztkeverékeink összeállításakor fontos szempont volt, hogy élelmi rostban, vitaminokban és ásványianyagokban gazdag gluténmentes gabonákat és egyéb őrleményeket is tartalmazzanak, mert így teljes értékű ételeket lehet készíteni belőlük.
A tésztát kézzel vagy robotgéppel is könnyedén össze lehet állítani.
Kenyérsütőgépben is használható.
Száraz, hűvös helyen tartandó!

Allergén anyagot tartalmaz: nem
• GMO-mentes
• Búzakeményítőmentes
• Tejmentes
• Tojásmentes
• Szójamentes
• LupinmentesUTRITION

 

 

Gyártja: Glutenno Kft. 1026 Budapest, Pázsit utca 4.

www.glutenno.hu, info@glutenno.hu

Származási hely: Magyarország

Nettó tömeg: 500g

 

1015 Ft
kosárba
GLUTENNO GLUTÉNMENTES LISZTKEV.DOLCE VITA SÜT. GLUTENNO GLUTÉNMENTES LISZTKEV.DOLCE VITA SÜT.
gluténmentes, búzamentes, laktózmentes, tejmentes, tojásmentes, szójamentes

Összetevők: rizsliszt, kukoricakeményítő, burgonyakeményítő, tápiókaliszt, cirokliszt, barna rizsliszt, sűrítőanyag (xantán), növényi rost


Átlagos tápérték 100 g-ban:
Energiatartalom (Kcal/KJ) 331/1405
Fehérje 3,6 g
Szénhidrát 89,4 g
Ebből cukor 0,1 g
Zsír 0,4 g
Ebből telített zsírsavak 0,16 g
Só 0,3 g
Élelmi rost 1,2 g

• GMO-mentes
• Búzakeményítő-mentes
• Tejmentes
• Tojásmentes
• Szójamentes
• LupinmentesUTRITION

Diós kuglóf
1. Egy nagy keverőtálban robotgéppel kb. 10 perc alatt habosra keverünk 25 dkg puha vajat 5 dkg porcukorral, 1 nagy csipet sóval és 1 vaníliarúd kikapargatott magjaival.
2. Hozzáadunk 5 tojássárgáját, ezzel is habosítjuk 8-10 percig.
3. Egy másik tálban robotgéppel habosra keverünk 5 tojásfehérjét 20 dkg cukorral.
4. A tojásfehérjehabot óvatosan a tojássárgás vajhoz forgatjuk. Rászórunk 25 dkg gluténmentes süteménylisztet, ezt is beleforgatjuk, aztán belekeverünk 10 dkg pirított, durvára tört diót.
5. A masszát kivajazott, kilisztezett kuglófformába töltjük, és 175 fokon kb. 40 perc alatt megsütjük. Tűpróbával ellenőrizzük. Csak akkor fordítjuk ki a formából, ha már langyos. Jó étvágyat hozzá!
Sokféle péksütemény, palacsinta, tésztaféle és sütemény is készíthető belőle.


További receptek, videók és sok hasznos infó: www.glutenno.hu

A Glutenno liszteket több év kutatás után alkottuk meg azért, hogy a gluténérzékenyeknek ne kelljen lemondaniuk a finom kenyér élményéről.
Keverékeink minden összetevője gondosan ellenőrzött, a gyártás és a csomagolás is szigorúan gluténmentes körülmények között történik.
Lisztkeverékeink összeállításakor fontos szempont volt, hogy élelmi rostban, vitaminokban és ásványianyagokban gazdag gluténmentes gabonákat és egyéb őrleményeket is tartalmazzanak, mert így teljes értékű ételeket lehet készíteni belőlük.
A tésztát kézzel vagy robotgéppel is könnyedén össze lehet állítani.
Kenyérsütőgépben is használható.
Száraz, hűvös helyen tartandó!

 

Gyártja: Glutenno Kft. 1026 Budapest, Pázsit utca 4.

www.glutenno.hu, info@glutenno.hu

Származási hely: Magyarország

 

Nettó tömeg: 500g

1015 Ft
kosárba
GLUTENNO GLUTÉNMENTES LISZTKEV.NAPOLI PIZZA GLUTENNO GLUTÉNMENTES LISZTKEV.NAPOLI PIZZA
gluténmentes, búzamentes, laktózmentes, tejmentes, tojásmentes, szójamentes

Összetevők: rizsliszt, tápiókaliszt, kukoricakeményítő, cirokliszt, csicseriborsóliszt, burgonyakeményítő, sűrítőanyag (xantán, guarmagliszt), növényi rost, antioxidáns (aszkorbinsav)FACTS

Átlagos tápérték 100 g-ban:
Energiatartalom (Kcal/KJ) 345/1465
Fehérje 4,7 g
Szénhidrát 79,7 g
Ebből cukor 0,1 g
Zsír 0,4 g
Ebből telített zsírsavak 0,4 g
Só 0,3 g
Élelmi rost 1,2 g

• GMO-mentes
• Búzakeményítő-mentes
• Tejmentes
• Tojásmentes
• Szójamentes
• LupinmentesUTRITION

Hogyan használjuk?
1. Keverőtálba szórunk 1 tasak gluténmentes lisztkeveréket, és elkeverünk benne 1 teáskanál szárított élesztőt, 1 teáskanál cukrot és 1 csapott teáskanál sót.
2. Egy kancsóban elhabarunk 1 tojást 2 dl vízzel és 1 evőkanál olajjal. (Tojásérzékenység esetén a tojás elhagyható).
3. Ezt a folyadékot a liszthez öntjük, és simára keverjük. Sűrű nokedlitésztát kapunk. Letakarjuk, és meleg helyen kelni hagyjuk ½-1 órán keresztül.
4. Előmelegítjük a sütőt 200 fokra. A megkelt tészta felét vizes spatulával átfordítjuk egy sütőpapírral bélelt tepsire, és vizes kézzel 26 cm-es körlappá simogatjuk. 5 percig pihentetjük, aztán a tepsit betesszük a forró sütőbe, és a pizzalapot kb. 15 perc alatt elősütjük.
5. Ugyanígy elkészítjük a másik pizzalapot is. Az elősütött pizzalapok azonnal felhasználhatóak. Kiválóan bírják a fagyasztást.
6. Fogyasztás előtt a pizzalap felületét megkenjük 2 evőkanál gluténmentes pizzaszósszal, megpakoljuk a feltétekkel, és 230 fokos sütőben 5-6 perc alatt megsütjük. Jó étvágyat hozzá!
Sokféle péksütemény, palacsinta, tésztaféle és sütemény is készíthető belőle.
További receptek, videók és sok hasznos infó: www.glutenno.hu
Felhasználható 4 db kb. 200 g-os pizzalaphoz

A Glutenno liszteket több év kutatás után alkottuk meg azért, hogy a gluténérzékenyeknek ne kelljen lemondaniuk a finom kenyér élményéről.
Keverékeink minden összetevője gondosan ellenőrzött, a gyártás és a csomagolás is szigorúan gluténmentes körülmények között történik.
Lisztkeverékeink összeállításakor fontos szempont volt, hogy élelmi rostban, vitaminokban és ásványianyagokban gazdag gluténmentes gabonákat és egyéb őrleményeket is tartalmazzanak, mert így teljes értékű ételeket lehet készíteni belőlük.
A tésztát kézzel vagy robotgéppel is könnyedén össze lehet állítani.
Kenyérsütőgépben is használható.
Száraz, hűvös helyen tartandó!

Allergén anyagot tartalmaz: nem

 

Gyártja: Glutenno Kft. 1026 Budapest, Pázsit utca 4.

www.glutenno.hu, info@glutenno.hu

Származási hely: Magyarország

Nettó tömeg: 500g

 

849 Ft
kosárba
GLUTENNO GLUTÉNMENTES LISZTKEV.RIO BARNA CIPÓ GLUTENNO GLUTÉNMENTES LISZTKEV.RIO BARNA CIPÓ
gluténmentes, laktózmentes, tojásmentes, szójamentes, tejmentes, búzamentes

Összetevők: tápiókaliszt, kukoricakeményítő, burgonyakeményítő, csicseriborsóliszt, barna rizsliszt, , cirokliszt, karobpor, sűrítőanyag (xantán, guarmagliszt), növényi rost, antioxidáns (aszkorbinsav)FACTS

Átlagos tápérték 100 g-ban :
Energiatartalom (Kcal/KJ) 316/1341
Fehérje 3,3 g
Szénhidrát 85,2 g
Ebből cukor 0,1 g
Zsír 0,3 g
Ebből telített zsírsavak 0,14 g
Só 0,3 g
Élelmi rost 2,4 g


Hogyan használjuk?
1. Keverőtálba szórunk 1 tasak gluténmentes lisztkeveréket, és elkeverünk benne 1 teáskanál szárított élesztőt, 1 teáskanál cukrot és 1 csapott teáskanál sót.
2. Egy kancsóban elhabarunk 1 tojást 2 dl vízzel és 1 evőkanál olajjal. (Tojásérzékenység esetén a tojás elhagyható).
3. Ezt a folyadékot a liszthez öntjük, és simára keverjük. Sűrű nokedlitésztát kapunk. Letakarjuk, és meleg helyen kelni hagyjuk ½-1 órán keresztül.
4. Előmelegítjük a sütőt 230 fokra. A megkelt tésztát vizes spatulával átfordítjuk egy sütőpapírral bélelt tepsire, és vizes kézzel elsimítjuk a felületét. A tetejére spatulával egy kereszt alakú bevágást készítünk, aztán a tepsit betesszük a forró sütőbe.
5. A sütő hőfokát azonnal levesszük 210 fokra, és 40-45 perc alatt megsütjük a kenyeret.
6. A ropogósra sült kenyeret áttesszük egy rácsra. Kevés hideg vízzel megspricceljük, így lesz kicsit cserepes a héja. Csak akkor vágjuk fel, ha már teljesen kihűlt. Jó étvágyat hozzá!
Sokféle péksütemény, palacsinta, tésztaféle és sütemény is készíthető belőle.


További receptek, videók és sok hasznos infó:  www.glutenno.hu


Felhasználható 2 db kb. 430 g-os cipóhoz

• GMO-mentes
• Búzakeményítő-mentes
• Tejmentes
• Tojásmentes
• Szójamentes
• LupinmentesUTRITION

Felhasználható 2 db kb. 430 g-os cipóhoz

A Glutenno liszteket több év kutatás után alkottuk meg azért, hogy a gluténérzékenyeknek ne kelljen lemondaniuk a finom kenyér élményéről.
Keverékeink minden összetevője gondosan ellenőrzött, a gyártás és a csomagolás is szigorúan gluténmentes körülmények között történik.
Lisztkeverékeink összeállításakor fontos szempont volt, hogy élelmi rostban, vitaminokban és ásványianyagokban gazdag gluténmentes gabonákat és egyéb őrleményeket is tartalmazzanak, mert így teljes értékű ételeket lehet készíteni belőlük.
A tésztát kézzel vagy robotgéppel is könnyedén össze lehet állítani.
Kenyérsütőgépben is használható.
Száraz, hűvös helyen tartandó!

Allergén anyagot tartalmaz: nem

 

Gyártja: Glutenno Kft. 1026 Budapest, Pázsit utca 4.

www.glutenno.hu, info@glutenno.hu

Származási hely: Magyarország

 

Nettó tömeg: 500g

 

 

 

1015 Ft
kosárba
GLUTENNO GLUTÉNMENTES RIO BARNA CIPÓ 375 G GLUTENNO GLUTÉNMENTES RIO BARNA CIPÓ 375 G
gluténmentes, búzamentes, weben nem vásárolható, tojásmentes, laktózmentes, tejmentes

Összetevők: Glutenno rio barna cipó lisztkeverék ( tápiókaliszt, kukoricakeményítő, burgonyakeményítő, csicseriborsóliszt, barna rizsliszt, cirokliszt, karobpor, sűrítőanyag (xantán, guarmagliszt), növényi rost, antioxidáns (aszkorbinsav), élesztő, só, víz, cukor, olaj.

 

Tápanyagtartalom 375g termékben:

Energiatartalom: 3638,46 kJ/870,45kcal

Zsír: 17,88g

ebből telített zsírsav: 33,76g

Szénhidrát: 203,74g

ebből cukor: 6,92g

Rost: 5,60g

Só: 13,86g

675 Ft
alerticon2
GLUTENNO GLUTÉNMENTES SÓS VÁGOTT KEKSZ LÉDIG GLUTENNO GLUTÉNMENTES SÓS VÁGOTT KEKSZ LÉDIG
gluténmentes, búzamentes, laktózmentes, weben nem vásárolható, élesztőmentes, tejmentes

Összetevők: Glutenno alba lisztkeverék (burgonyakeményítő, tápiókaliszt, rizsliszt, cirokliszt, barna rizsliszt, sűrítőanyag (xantán, guarmagliszt), növényi rost, antioxidáns (aszkorbinsav)FACTS, cocomas kókuszkrém, margarin, tojás, só, sütőpor, szezámmag, köménymag.

Allergén információ: tojás, szezámmag.

Tápanyagtartalom 100g termékben:

Energia:927,53kJ/221,89kcal

Zsír:19g

Telített zsírsav: 9,61g

Fehérje: 2,97g

Szénhidrát:35,24g

ebből cukor: 0,42g

Rost: 0,59g

Só: 5,16g

 

3529 Ft
alerticon2
GLUTENNO MÉZESKALÁCS LÉDIG GLUTENNO MÉZESKALÁCS LÉDIG
laktózmentes, gluténmentes, weben nem vásárolható, búzamentes, élesztőmentes

Összetevők: méz, margarin, cukor, tojás, Dolce Vita lisztkeverék(rizsliszt, kukoricakeményítő, burgonyakeményítő, tápiókaliszt, cirokliszt, barna rizsliszt, sűrítőanyag (xantán), növényi rost), mézeskalács fűszerkeverék, szódabikarbóna.

 

Tápanyagtartalom 100g termékben:

Energia: 1475,2kJ/352,9kcal

Zsír: 8,33g

ebből telített zsírsav: 11,6g

Szénhidrát: 77,2g

ebből cukor: 29g

Fehérje: 2,1g

Rost: 0,64g

Só: 4,6g

4999 Ft
alerticon2
A feltüntetett árak az áfát tartalmazzák!
Összes táplálékallergia termékünk egy lapon
Oldaltérkép
Barbara Bezgluten Biopont Canderel Finax
Glutenix Kenyérvarázs Mester
Mogyi Sanavi Schar Sváb The Bridge