DiétABC Táplálékallergiások és Diétázók Szaküzlete

 

Dietetikus tanácsadás

DiétABC Táplálékallergiások és Diétázók Szaküzlete 

DiétABC Táplálékallerigások és Diétázók információs portál

DiétABC táplálékallergiások és diétázók receptvideói

DiétaTipp Dietetikus tanácsadás on-line vagy személyesen

Ezt a webáruházat hamarosan megszüntetjük, új webáruházunk címe: mentesbolt.dietabc.hu. Az információk és termékképek 2018.01.01-től már csak az új webáruházban kerülnek frissítésre. Várjuk észrevételüket az elérhetőségeink valamelyikén.

Belépés

Gluténmentes friss Pékáru,fagyasztott

Örömmel értesítjük vásárlóinkat, hogy Budapesten egyes kerületeiben lehetővé tettük a pékáruk és fagyasztott termékek kiszállítását az eddigi termékskála mellett.

gluténmentes fejrész

Mi levesszük válladról a terhet! Rendelj otthonról kényelmesen pékárut, mirelit termékeket, mindent, ami a gluténmentes háztartáshoz szükséges egy helyről.

Friss gluténmentes pékáru, friss gluténmentes sütemény, friss gluténmentes szárazáru egy helyről!

Gluténmentes kiszállítás Budapest minden kerületébe.
Friss gluténmentes péksütemény, gluténmentes mirelit termékek házhoz szállítással?
Most próbálja ki házhoz szállításunk lehetőségét kedvezményesen!

Rendeljen webáruházunkból, és mostantól az alábbi budapesti kerületekben a mirelit és friss pékárukat is kiszállítjuk. Budapesten a VIII., IX., X., XVIII., XIX., XX., kerületben a webáruházas kiszállítással azonos feltételekkel szállítjuk ki a megrendeléseket*. Amennyiben weboldalunkon szállítási címként a fenti kerületek irányítószámai vannak megadva, úgy a mirelit és friss pékáru termékek kosárba helyezhetőek az eddig megszokott "csak boltban vásárolható" jelző ellenére.

Kérdése van a kiszállítással kapcsolatban? Hívja a 06-1-2973722-as városi, vagy 06-30-529-2388-as mobil telefonszámot, vagy írjon az info@dietabc.hu e-mail címre, ahol munkaidőben kollégáink állnak szíves rendelkezésükre!

*
Kiszállítási feltételek: budapesti kerületekben aktuális készlettől függően 1, maximum 5 munkanapon belül kiszállítjuk megrendelését egységesen 1.490 Ft-os áron, 20.000 Ft összértékű rendelés felett a kiszállítás 0 Ft, ingyenes.

Várjuk megrendelését.

Köszönjük figyelmét.

Barbara Bezgluten Biopont Canderel Finax
Glutenix Kenyérvarázs Mester
Mogyi Sanavi Schar Sváb The Bridge