DiétABC Táplálékallergiások és Diétázók Szaküzlete

 

DiétABC Táplálékallergiások és Diétázók Szaküzlete 

DiétABC Táplálékallerigások és Diétázók információs portál

DiétABC táplálékallergiások és diétázók receptvideói

Bezgluten termékek magyarországi nagykeredelme

Ha elakad Olvassaelolvassa el alábbi képes útmutatónkat.Olvassael!!20 ezer Ft felett a szállítási költséget átvállaljuk!!

Belépés

Boltjaink nem csak táplálékallergia témakörben

Cégünk, a P.GERI Kft, közel 15 éve foglalkozik élelmiszer kiskereskedelemmel.
1997-ben indítottuk el vállalkozásunkat egy 23 m2-es pavilon ABC-ben.
A családi vállalkozás mára 30 állandó munkatárssal dolgozó elismert, hiteles céggé nőtte ki magát. Három, hagyományos termékeket forgalmazó kereskedelmi egység sikeres üzemeltetése mellett, 2009. május elején profilunkat egy színvonalas, diétás élelmiszerek árusításával foglalkozó szaküzlettel bővítettük.
A DiétABC a 3-as Metró Ecseri úti megállójától 2 percre a Torony ház lábánál több mint 4000 diétás termékkel várja a lisztérzékenység, tej-, tejcukor-, tojás érzékenység, egyéb táplálékallergia, cukorbetegség miatt diétázni kényszerülőket. Bővülő választékot kínálunk a reformélelmiszereket keresőknek és fogyni vágyóknak is.
Saját tapasztalatból tudjuk, hogy a táplálékallergia tényének elfogadása, az első döbbenet után mekkora problémát jelent a megfelelő minőségű élelmiszerek beszerzése. Szeretnénk megmutatni, hogy a diétázók minden igényét kielégítő, árban és minőségben is bőséges árukínálat egy helyen, utánajárás nélkül beszerezhető.
Külön figyelmet fordítunk az együttesen előforduló tej-, tojásmentes, gluténmentes-diabetikus, stb. - diétás igényekre. Helyben sütött friss kenyér, kalács, zsemle, bagett, reggeli péksütemények mellett, gluténmentes és diabetikus torták, cukrászsütemények, palacsinta, pizza, melegszendvics is kapható, ill. helyben is elfogyasztható. Pékségünkről további információkat ide kattintva.
Tapasztalt dietetikusunk minden páros héten, pénteken délután várja az érdeklődőket a helyszínen, ill. e-mailben válaszol weboldalunkon - www.dietabc.hu - keresztül feltett kérdéseikre.
2010-ben a TV Paprikával közösen Diéta A-tól Z-ig címmel egy 15 részből álló, praktikus tanácsokat, táplálkozási információkat adó sorozatot készítettünk, melyet glutén érzékenyek, laktóz érzékenyek és cukorbetegek figyelmébe ajánlunk. Az egyes adásokból szerkesztett rövidített részek és az elkészített ételek receptjei megtalálhatóak oldalunkon.

Üzletünk kibővült kávézó-cukrászda résszel, így már különböző ízesítésű kávé (laktóz és tejmentes), tea, kakaó, gluténmentes és diabetikus torták, cukrászsütemények, fagylalt kínálatunkat is megkóstolhatja. DiétaCAFÉ bemutatkozójához kattintson ide.

A DiétABC kínálata webáruházunkon keresztül is elérhető (ezt böngészi jelenleg). A megrendelt termékeket futárszolgálattal 3-5 munkanapon belül házhoz szállítjuk. Hírlevelünkből elsőként tájékozódhatnak legfrissebb híreinkről, az akciókról és kedvezményekről. Minden hónap 3. hetének szerdáján minden terméket 10%-os engedménnyel kínálunk.

Az akciós szerdákon a kedvezmények a megrendelés után a végösszegből kerül levonásra. Az akció más akcióval nem összevonható, akinek több kedvezményre jogosító igénye van ezek közül a legnagyobb kedvezményt vesszük figyelembe. A kedvezményt személyes vásárlás esetén azon a napon tudja igénybe venni, a webes megrendelés esetén a megrendelés leadása a mérvadó, a szerdai akciós napon 0:00-tól 24:00-ig leadott megrendelések esetén biztosítható.

A Üzletünkben lehetőség van bankkártyával történő fizetésre, valamint a forgalomban lévő melegétel utalványokat is elfogadjuk.
5% kedvezményt biztosítunk Ferencváros kártya, EDC kártya, LÉOE tagsági kártya, BabaMama Tudakozó Klub kártya tulajdonosok, DiétABC törzsvásárlói kártya tulajdonosok számára.

A P.Geri Kft. a BEZGLUTEN gluténmentes termékek Magyarországi forgalmazója. Erről bővebben ide kattintva olvashat.

 

Webáruház üzemeltető:

P.Geri Kft.
Cégjegyzékszám: 01-09-874165
Cím: 1205 Budapest, Sas u 24.
Adószám: 13805465-2-43.

 

SOMFA:                     1107. Bp. Somfa köz. 2-12.

telefon/fax.     264-1327

e-mail:                        somfa@pgerikft.t-online.hu              

 

 TOPÁNKA:    1203.Bp.Topánka u. Baross u. sarok

Telefon/fax.    283-4228

e-mail:                        topánka@pgerikft.t-online.hu          

 

 DIÉTABC:      1091. Bp. Üllői út 149.

telefon/fax.     281-1834

e-mail:                        info@dietabc.hu

Barbara Bezgluten Biopont Canderel Finax
Glutenix Kenyérvarázs Mester
Mogyi Sanavi Schar Sváb The Bridge